banner221

BAFRA MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU'NDA TEKERLEKLİ SANDALYE TÖRENİ

Bafra'da son günlerde gerek Maarif Hareketi gerekse de diğer okul sosyal ve eğitici projelerle güzel ve örnek uygulamalar olumlu dikkat çekiyor.

BAFRA MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU'NDA TEKERLEKLİ SANDALYE TÖRENİ

 Bafra'da son günlerde gerek Maarif Hareketi gerekse de diğer okul sosyal ve eğitici projelerle güzel ve örnek uygulamalar olumlu dikkat çekiyor.
İşte bu güzel, örnek ve alkışlanacak bir diğer uygulama da Bafra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nun " Tutumlu Olduk, Tutan El Olduk " adlı projesiyle gerçekleşti. Projeye büyük destek ve ilgi gösteren okulun 2-A Sınıf Öğretmeni Devrim Önder ve öğrencisi 2-A Sınıfı'ndan Ayçanur Sesli' nin sunduğu ve 3 adet tekerlekli sandalyenin ihtiyaç sahiplerine teslim töreninde duygu dolu anlar yaşandı.
Törene Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri'nden Süleyman Ertürk ve Yüksel Aydın, Bafra Sosyal Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer ve Vakfın Sosyal Yardımlaşma ve İnceleme Görevlisi Ercan Gümüş, Bafra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü İsmet Dağdaş, okul Rehber Öğretmeni Yusuf Özçelik, Okul Aile Birliği Başkanı Fidan Kumbasar, Okul Sınıf Velisi Sevda Kaptan Yıldız, Bafra İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Şerafettin Şahin ve Md. Yrd. Mehmet Gökmen ile ilçede görevli okul müdürleri, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 2-A Sınıfı Öğretmeni Devrim Önder ve okul öğretmenleri, İsmet Paşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız, veliler ve misafirler ile öğrenciler katıldı.
Törende İlçe Milli EğitimŞube Müdürü Süleyman Ertürk, Şube Müdürü Yüksel Aydın, Sosyak Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrerve vakfın Yardım ce İnceleme Görevlisi Ercan Gümüş ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü İsmet Dağdaş ve İsmet İnönü İlkokulu Müdür Yrd. Mehmet Gökmen birer konuşma yaptılar.
İçe Milli EğitimŞube Müdürü Süleyman Ertürk yaptığı konuşmada şöyle dedi:
" Değerli misafirlerimiz, basınımız, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, bu yörenin çok değerli velileri. Genelde zaten bayan arkadaşlar, sağolsunlar. Burada gördüğümüz gibi" Tutumlu Olduk, Tutan El Olduk " Projesi'nin çalışmasını, ürününü görüyoruz. Bu güzelbir katılım. Aynı zamanda iyi de bir paylaşım. Velilerimiz kendiyapmış oldukları ürünlerini okulumuza getirip burada sattılar. Elde edilen gelirle de 3 tane çocuğumuza gördüğünüz gibi araba ( tekerlekli sandalye ) hediye etmek istiyorlar.
Teslimedilecek kişileri de mağdur olduğunun bilinmesi için Sosyal Dyanışma Vakfı'ndan isim istedik. Bu kişilereşu anda hediyelerini vereceğiz. Yardımlaşma gerçekten çok güzel. Çokgüzel bir dayanışma göstermiş okulumuz.
Öğretmenlerimize, yöneticilerimize katıldığınız içinsizlere çok teşekkür ediyorum. Bu küçük hanfendinin de ( sunucu öğrenci ) bu cesaretine teşekkür ediyorum. Çok sağolun küçük hanım. "
Daha sonra Sultan Akgün'ün kızı Kader Akgün'e, Fadime Hürmet'in oğlu Yusuf Hürmet'e ve dedesi Şenol Karaca'nın torunu Sude Çil'e 3 adet tekerlekli sandalyeprotokol tarafından teslim edildi.
Daha sonra projede emeği geçenlere teşekkür belgeleri, çiçek takdiminde bulunulduç Tören, toplu fotoğraf çekşmleri ve yaplan ikramlarla sona erdi.
                                     
                                                                                                                                                                                           Oktay ZERRİN

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2017, 17:25

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER