Bafra Toplum Destekli Polis Amirliği “Polis Ne Yapar” Adlı Dergisi Dağıttı

Bafra Kızılırmak ilkokulunda, Toplum Destekli Polis projesi kapsamında, Bafra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekibi ‘Polis Ne Yapar’ sunumunu yaptı.

Bafra Toplum Destekli Polis Amirliği “Polis Ne Yapar” Adlı Dergisi Dağıttı

     Bafra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği okul faaliyetleri çerçevesinde, öğrenciye trafik, polis ne yapar, çocuk güvenliği, evde, okulda ve sokakta dikkat edilecek hususlar konusunda bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.
     Emniyet Genel Müdürlüğünün projesi kapsamında, Bafra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Bafra ilçesinde okulları ziyaret ederek, proje hakkında öğretmen ve öğrencileri bilgilendirdiler.
      Bafra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Baş polis Metin Cabbar ve Polis Memuru Mustafa Sürmeli, Bafra Kızılırmak İlkokulunda 423 öğrenciye ‘Polis ne yapar’ anlatımlı dergi dağıttı.
       Bafra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Baş polis Metin Cabbar ve Polis Memuru Mustafa Sürmeli, Bafra Kızılırmak İlkokulunda, öğrencilerle sohbet etti.
        Bafra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Baş polis Metin Cabbar, “Polisler gözaltına alınan şüpheliye ceza vermez. Suçluyu yakalar adalete teslim eder. Şüpheli kaçmasın diye de kelepçe takar. Polisin görevi budur” dedi. 
       Öğrencilerin aldıkları ‘Polis ne Yapar’ adlı dergi karşısında ise, büyük mutluluk duydukları görüldü.
         Bafra Kızılırmak İlkokulu Müdürü Hasan Elagöz, öğrenciler adına, Bafra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve ekibine teşekkür etti.   
         NAMIK AZGIN  


Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER