banner221

Bafra`da Karne töreni

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı yarıyıl karne töreni Bafra Altınkaya Anadolu Lisesinde yapılan törenle, öğrencilere karneleri verildi.

Programa, Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe kurum amirleri öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Karne töreninin açılış konuşmasını yapan Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi Müdürü Dursun Özcan, Bugün 4,5 aylık bir maraton sonunda 1. Yarıyılı tamamlamış bulunuyoruz. Bugün alınan karneler öğrencilerin bir dönem boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesi olacaktır. Başarılı olmanın belki de en önemli aşaması kendine güvenmedir. Tatiller dinlenmeyi hak ettiğimiz dönemlerdir. Bütün bir dönemin yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek değil aslında kitap okuyarak zayıf olduğunuz konularda kendinizi takviye yaparak ta dinlenebilirsiniz” dedi.

Özcan`ın ardından konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise “Bir eğitim yılı ilk döneminin sonuna geldiniz. Çok çalıştınız, didindiniz, yoruldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Sevgili öğrencilerimiz, hepinizi çalışmalarınız ve başarılarınız nedeni ile kutluyorum. Başarılarınızın her alanda sürmesini temenni ediyor, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman yanınızda olduğumuzu ve sizler için en iyiye ulaşmak adına çalıştığımızı bilmenizi istiyorum” dedi.

Katipoğlu`nun ardından Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur konuştu. Kaymakam Adanur konuşmasında, “ Değerli öğrenciler eğitim bir maratondur. Bir dönem bitiyor. Başka bir dönem başlıyor. Yaklaşık 16 yıl sürüyor. Bu etabın güzel geçtiğini düşünüyorum. Artık bünye tatile çıkıyor dinleniyorsunuz. Ruhunda tatil etmesi gerekir. Ruhun tatili okumaktır. 15 gün boyunca bol bol okuyun ki gelecekte rekabet edesiniz. Türkiye`yi daha ileri getirmemiz sizlerin bu çalışmalarınıza bağlı hedefimiz çok büyük. Büyük hedefi olanların hedefine koşarak gitmesi lazım” dedi.

Konuşmaların ardından okullarında dereceye giren öğrencileri plaketleri ve karneleri verildi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2019, 01:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER