BAFRA’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Bafra ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen programla kutlandı.

BAFRA’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

        İlk olarak Bafra Kent Meydanı’nda  saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından  sonra Atatürk Anıtı’na Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu çelenk koydu.

       Çelenk sunma programına; Bafra İlçe Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra İlçe Mal Müdürü Tuğrul Naki Güner,  Bafra Orman İşletme Müdürü Ahmet Ulukan, Bafra ilçe Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra ilçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, Bafra Nüfus Müdürü Mehmet Ali Temiz,  Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz,  okul müdürleri, öğretmenler, sivil toplum örgütleri, asgari ve sivil erkân, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 HASAN ÇAKIN MESLEKİ VE TEKNİK LİSESİNİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI İLGİ GÖRDÜ  

         Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Bafra Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde, Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Lisesi tarafından düzenlenen programla kutlama devam etti. 

         Günün anlam ve önemi hakkında konuşan Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, “1981 yılından beri öğretmenler günü kutlanmaktadır. Devletleri ve medeniyetleri yapanda, yıkanda öğretmenlerdir. Medeniyetler öğretmenlerle kurulmuştur. Öğretmen değer verdiği, öğretmenin hürmet gördüğü ülkede insanlar, mesut ve faziletlidir. Öğretmenin mesuliyeti çok büyüktür. Kaybettiğimiz tüm değerleri, bizlere tekrar kazandıracak olan siz öğretmenlerimizdir. Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerin üstün çalışmalarına bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir. Atatürk 'Ulusları kurtaracak olan yalnız ve ancak öğretmenlerdir' sözleriyle öğretmene verdiği önemi ve duyguyu en güzel biçimde belirtmiştir" dedi.

        Emekli olan öğretmenlere, Bafra Kaymakamı Halis Arskan tarafından hizmet şeref belgesi takdim edildi. Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Lisesi sinevizyon gösteriminden sonra okul öğretmenleri tarafından ‘Veli Toplantısı’ adlı skeç sahnelendi.

        Emekli öğretmenlerden Gülhatun Nalbantoğlu, 26 yıl gör ev yaptığını, şuanda çok huzurlu ve mutlu olduğunu ifade etti. Solo Türkü programı, folklor gösterisi, öğretmen adlı röportaj beğeni topladı. Öte yandan, Bafra 'da stajyer öğretmenler yemin etti.

                   NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER