OMÜ’lü 3 Genç Girişimci Silikon Vadisi’nde

Samsun Teknopark ve TİM TEB Girişim Evi ortaklığıyla düzenlenen Let’s Up Girişimcilik Programı sonucunda Silikon Vadisi’ne gitmeye hak kazanan 3 OMÜ’lü genç girişimci, San Francisco seyahatini gerçekleştirdi.

OMÜ’lü 3 Genç Girişimci Silikon Vadisi’nde

Dünyaca ünlü teknoloji firmalarını ziyaret ettiler

Wink In projesiyle Cemre Öncel, ÜniSözlük projesiyle İbrahim Cevher Kabadayı ve Quick Treatment projesiyle Leila Nishimwe kazandıkları Silikon Vadisi seyahati ödülü kapsamında Facebook, Google gibi dünyaca ünlü teknoloji firmalarını ziyaret ederek yapıları ve işleyişleri hakkında bilgi sahibi oldular. Rocket Space, We Work gibi girişimcilik merkezlerini de ziyaret eden girişimciler Golden Gate Bridge, Fisherman gibi San Francisco’nun ikonik noktalarını da görme fırsatı buldular.

Silikon Vadisi seyahatinden oldukça memnun olduklarını dile getiren genç girişimciler, “Bize bu fırsatı veren, bize her konuda destek olan OMÜ ve Samsun Teknopark’a teşekkür ediyoruz. Girişimlerimizi geliştirme açısından çok verimli bir seyahat oluyor. Teknoloji üzerine çalışan ve girişim kurmak isteyen herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir yer. Samsun Teknopark ve TİM TEB Girişim Evi’nin ortaklığıyla yapılan Let’s Up programının devam etmesi ve Samsun’dan daha fazla genç girişimcinin Silikon Vadisi’ne gelmesini temenni ediyoruz” dediler.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER