Bursa, Regus ile hazır ofislerle tanıştı

Hazır ofis sistemlerinde dünya lideri olan Regus, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Gazianptepin ardından Bursayı da Adan Zye hizmet veren hazır ofislerle tanıştırdı.

Bursa, Regus ile hazır ofislerle tanıştı

Bursa, Regus ile hazır ofislerle tanıştı

Hazır ofis sistemlerinde dünya lideri olan Regus, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Gazianptepin ardından Bursayı da Adan Zye hizmet veren hazır ofislerle tanıştırdı.

Türkiye pazarında 16 yıldan bu yana faaliyet gösteren ve 21 iş merkezi bulunan Regus, önümüzdeki dönemde Türkiyenin diğer bölgelerinde de yeni ofisler açmayı planlıyor.
Regus Türkiye Ülke Müdürü Hakan Atalay, dünyada hazır ofis sisteminin yaratıcısı olan REGUS, Türkiyede 21 merkezdeki hazır ofislerine sanayisi ve iş yaşamı hızla gelişen Bursadaki ofisleri ile kentin iş yaşamına dünya standartlarındaki teknoloji ve konforu bir arada sunarak damga vurduğunu söyledi.
Ticaret ve sanayisi ülke genelinde önemli bir yer tutan Bursanın her türlü lüks ve teknolojik altyapının sunulduğu ofislerle tanıştığını belirten Regus Türkiye Ülke Müdürü Hakan Atalay, 'Dünya standardında ofis isteyenlerin tercihi olan Regus, herkese uygun fırsatlar sunuyor. Kısa dönemli ve esnek kiralamalar yapmak isteyen, sekretarya, altyapı yatırımı, aylık en az 5-6 farklı fatura, güvenlik, temizlik gibi konularla ilgilenmek istemeyen, çalışan sayısı hızla artma eğiliminde olan girişimcilere Adan Zye ofis hizmeti vererek işlerinde daha başarılı olmalarına katkı sağlıyor' dedi.
Regusun Aralık 2014te Bursada açtığı ofis alanı ile kentin iş yaşamını, dünya standartlarıyla tanıştırdıklarını söyleyen Atalay; 'Bursa geniş bir sanayi altyapısı ve şirketlerin bölge müdürlükleri ile öne çıkan kent. Özellikle yabancı işadamlarının kenti sık ziyaret etmeleri nedeniyle de büyük talep aldığını gördük ve bu sebeple Bursada hazır kiralık ofis alanı açtık' şeklinde konuştu.
Bursanın Türkiye ekonomisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu ve büyümesinin hızla devam ettiğini kaydeden Atalay, sözlerini şöyle sürdürdü:
'Regus Bursa ofisinin faaliyet gösterdiği ilk 10 ayda fizibilitelerine uygun doluluk oranları ile yoluna devam ediyor. Bursa ofisimize ciddi bir talep var. Olgunlaşmış merkezlerimizde açılıştan 1,5- 2 yıl sonrasında ortalama yüzde 80-90 doluluk gerçekleşir. Bursada müşteri kitlemiz eğitim, inşaat, IT ve teknoloji konusunda faaliyet gösteren firmalar yeni kurulan veya 2-3 kişiden oluşan danışmanlık firmalarından oluşuyor. Mudanya Bulvarı ile FSM Bulvarı kesişim noktasında yer alan Bursa ofisinde, farklı büyüklüklerde 45 ofis, 1 toplantı odası ve Business Lounge bulunuyor. Kolay ulaşılabilen, çok bilinen, popüler bir bölgede yer alan ofis binası mimarisi ile dikkat çekerken kapalı otoparka da sahip. Bizler tamamen Bursaya yakışan bir hizmet için çıtayı gerçekten yükselttik.'

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER