banner221

Arzum, 23 Nisan'ı Hataylı çocuklarla kutladı

- Arzum Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Serhan Giray:- "Arzum olarak deprem bölgesine yardımlarımızı ihtiyaç dahilinde farklı alanlarda sürdürmeye, her zaman depremden etkilenen insanlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz"

Arzum, 23 Nisan'ı Hataylı çocuklarla kutladı

İSTANBUL (AA) - Arzum, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Hataylı çocuklarla birlikte kutladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Hatay Eski Lunapark ve Millet Bahçesi'ndeki çadır kentleri gezici etkinlik ekibiyle ziyaret eden Arzum, çocuklara özel olarak düzenlediği çeşitli aktivitelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arzum Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Serhan Giray, Arzum olarak Türkiye'ye olan sorumluluk anlayışları ve toplumsal farkındalık bilinciyle depremin yaşandığı ilk andan itibaren tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

Giray, şunları kaydetti:

"Bölgenin ihtiyaçlarının karşılanması adına nakdi ve ayni bağışlarımızı ilgili kurumlara gerçekleştirdik. Bugün yine depremden etkilenen vatandaşlarımızın ve özellikle çocuklarımızın yanında olduğumuzu hissetmeleri için 23 Nisan'ı ve Ramazan Bayramı'nı çocuklarımızla birlikte kutladık. Düzenlediğimiz birbirinden farklı etkinliklerle çocuklarımız için son derece özel olan bu günde yüzlerinin az da olsa gülmesini istedik. Arzum olarak deprem bölgesine yardımlarımızı ihtiyaç dahilinde farklı alanlarda sürdürmeye, her zaman depremden etkilenen insanlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER