BAFRA TİCARET BORSASI 5 YILDIZLI BORSA OLDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde sürdürülen oda ve borsaların akreditasyon çalışmaları çerçevesinde,  Bafra Ticaret Borsası’nında aralarında bulunduğu 13. dönemde belge almaya hak kazanan oda ve borsaların sertifika töreni 28/03/2018 tarihinde TOBB Birlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.

BAFRA TİCARET BORSASI 5 YILDIZLI BORSA OLDU

Konu ili ilgili bir açıklama yapan Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık KİBAROĞLU; Büyük bir özveri ile çalışarak üyelerimize daha kaliteli hizmet vermek amacıyla verdiğimiz gayret ve çalışmalarımız neticesinde, TOBB Başkanımızın ifadesiyle 5 YILDIZLI BORSALAR arasına Bafra Ticaret Borsası olarak girmeye hak kazandığımız için büyük mutluluk yaşamaktayız. Akreditasyon Belgemizi TOBB merkezinde düzenlenen törende;  bizzat TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat  HİSARCIKLIOĞLU ile Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent TÜFENKÇİ nin takdimleriyle borsamız akreditasyon kurulu üyelerimizle beraber teslim aldık.

Akreditasyon belgemizin alınmasında emeği geçen; yönetim kurulumuza, meclisimize, akreditasyon kurulumuza ve tüm personelimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

Üyelerimize verdiğimiz hizmet kalitemizi daha da yukarılara taşımanın gayreti içerisinde olacağımızı belirtir.

Akreditasyon belgemizin üyelerimize, borsamıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni eder, Saygılar sunarım.”dedi

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER