Dünyaca ünlü çocuk kanalı Boomerang TV+'ta

- TV+'ta yakın zamanda yayınlanmaya başlayan "Moonbug Kids" çocuk kanalından sonra "Boomerang" da platformun "Çocuk" kategorisindeki yerini aldı

Dünyaca ünlü çocuk kanalı Boomerang TV+'ta

İSTANBUL (AA) - Dijital içerik platformu TV+, "Çocuk" kategorisini yeni kanallar ve içeriklerle zenginleştirmeye devam ederken, ocak ayında çocuk kanalı Boomerang'ın da eklenmesiyle platformdaki çocuk kanalı sayısı 11'e yükseldi.

Şirket açıklamasına göre, TV+, zengin içeriği ve kanallarıyla her yaştan kullanıcı tarafından ilgiyle izleniyor. Yerli ve yabancı kanallarına yenilerini ekleyen platform, çocuk izleyicilerine de yeni kanal ve içerikler sunmaya devam ediyor.

TV+'ta yakın zamanda yayınlanmaya başlayan "Moonbug Kids" çocuk kanalından sonra "Boomerang" da ocak ayı itibarıyla platformun "Çocuk" kategorisindeki yerini aldı.

Dünya genelinde yerli ve yabancı en kaliteli içerikleri izleyicilerine sunan TV+'a, çocuk kanalı Boomerang'ın yanı sıra Kral Şakir, Alis & Lewis ve Grizzy & The Lemmings gibi abonelikle izlenebilen (SVOD) yeni içerikler de eklendi.

Sektöründe liderliği hedefleyen TV+, 2023 yılında da yeni kanalları ve birbirinden eğlenceli içerikleriyle çocuklara keyifli anlar yaşatmaya devam edecek.

- TV+'taki çocuk kanalı sayısı 11 oldu

Her yaştan izleyici kitlesine kaliteli içerikler sunma anlayışıyla içeriklerini zenginleştiren TV+, her yaşa uygun çocuk kanalı kategorisiyle de miniklere zengin bir seçki sunuyor.

Disney Junior, Nicktoons, Da Vinci, Baby TV, Duck TV, Moonbug Kids gibi premium kanalları çocuklarla buluşturan platformun, Boomerang ile yaptığı anlaşma sonrası toplam çocuk kanalı sayısı 11'e yükseldi.

Boomerang'da Tom & Jerry Show, Grizzy ve Lemmingler, Kral Şakir'in yanı sıra okul öncesi çocuklar ve aileler için hazırlanan Cartoonito Kuşağı da yeni çizgi filmlerle ekranlarda olacak.

Cartoonito Kuşağı hafta içi her gün 08.30 ila 16.00 saatleri arasında çocuklarla buluşuyor. CoComelon, Örümcek Lucas, Maşa ile Koca Ayı, Moley gibi çocukların keyifle takip ettiği çizgi filmlerin yanı sıra yıl boyunca Batwheels ve daha birçok farklı ve yeni çizgi film Cartoonito Kuşağı'nda çocuklarla buluşmaya devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER