banner223

Düzey, portföyüne Kimberly-Clark markasını ekledi

- Düzey Üst Yöneticisi Oğuzkan Şatıroğlu:- "Dünya nüfusunun çeyreğinin 175'ten fazla ülkede ürünlerini kullandığı, 150 yıllık uluslararası bir marka olan Kimberly-Clark ile güçlerimizi birleştirdiğimiz için çok mutluyuz"

Düzey, portföyüne Kimberly-Clark markasını ekledi

İSTANBUL (AA) - Satış ve dağıtım şirketi Düzey, Kimberly-Clark ile iş birliği yaparak gıda dışı kategorisindeki marka portföyünü genişletiyor.

Şirket açıklamasına göre, Koç Topluluğu bünyesinde yer alan, satış ve dağıtım şirketi Düzey, gelecek hedefleri doğrultusunda büyümeye devam ediyor.

Geçen yıldan beri temel gıda, soğuk ve taze, atıştırmalık ve gıda dışı kategorilerindeki marka portföyünü genişleten Düzey, son olarak Kimberly-Clark markasının Türkiye genelinde satış ve dağıtımını üstlendi. Kimberly-Clark'ın kişisel bakım, bebek-çocuk bakım, kadın bakım ve aile bakım kategorilerindeki tüm ürünleri, Türkiye'nin dört bir tarafına artık Düzey güvencesiyle ulaşacak.

26 Nisan'da Sait Halim Paşa Yalısı'nda Düzey ve Kimberly-Clark markalarının genel müdürleri, üst yönetim üyeleri ve ekiplerinin katılımıyla gerçekleşen tanıtım etkinliğinde, Düzey ve Kimberly-Clark iş birliği "birlikte zirveye" sloganıyla duyuruldu.

- "Kimberly-Clark ile güçlerimizi birleştirdiğimiz için çok mutluyuz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Düzey Üst Yöneticisi (CEO) Oğuzkan Şatıroğlu, "Dünya nüfusunun çeyreğinin 175'ten fazla ülkede ürünlerini kullandığı, 150 yıllık uluslararası bir marka olan Kimberly-Clark ile güçlerimizi birleştirdiğimiz için çok mutluyuz.

Kimberly-Clark'ın aramıza katılmasıyla birlikte, sektörü kişisel bakım ve hijyen ürünleriyle domine eden ürünlerin satış ve dağıtımını biz üstleniyoruz. Hızlı tüketim sektörünün iki devi Düzey ve Kimberly-Clark iş birliği ile 'birlikte zirveye' diyerek, başarılarla dolu bir yola çıkıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kimberly-Clark CIS&Türkiye Genel Müdürü Sibel Demir de "Düzey gibi sektöründe öncü bir firmayla yaptığımız iş birliği, hedeflerimize giden yolda inanıyoruz ki bize önemli katkılar sunacak. Düzey'in tecrübeli ve yüksek becerilere sahip kadrosunun desteğiyle büyüme yolculuğumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Ortak değerlerde buluşan her iki şirketin bu birlikteliği, hayata geçirilecek nitelikli işlerle başarıyı getirecektir." değerlendirmesinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER