Kolombiya kahvesi Juan Valdez, yeni şubesini Bursa'da açtı

- Honest Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Deveci:- "Juan Valdez’i kullandığımız doğru demleme metotlarıyla birlikte kısa sürede Türkiye’nin en iyisi haline getireceğiz"

Kolombiya kahvesi Juan Valdez, yeni şubesini Bursa'da açtı

İSTANBUL (AA) - Kolombiya kahvesi Juan Valdez, Bursa'da yeni şubesinin açılışını yaptı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 540 bin Kolombiyalı kahve yetiştirici ailenin elinden tüm dünyaya yayılan ve günden güne büyümeye devam eden Juan Valdez, "Yüzde 100 Premium Colombian Coffee" mottosuyla çıktığı yolda, kahve severlerden tam not almayı başardı.

Türkiye’de açılan şubeleriyle en iyi kahveyi içmek isteyenlerin ilk tercihi haline gelen Juan Valdez, Honest Holding bünyesinde hedeflediği şube sayısını günden güne artırmadaki istikrarını, İstanbul’daki şubelerinin ardından Ankara’da ve Bursa’da açtığı şubeleriyle ortaya koydu.

Türkiye’deki kahve tüketiminin günden güne artış göstermesiyle birlikte tüketici alışkanlıklarını da göz önünde bulunduran Juan Valdez, en iyi çekirdek kahveyi gurmelerin beğenisine sunarken hem online platformlarda hem de şubelerindeki satışlarıyla büyük oranda büyüme sağladı.

Türkiye'deki ilk şubesinin kapılarını 2022 Mart'ta Harbiye’de açan Juan Valdez, Beylikdüzü First Avenue, Tuzla Viaport, Ankara ATG, Akaretler, Tarabya, İncirli, Acar Blu, Bursa şubesiyle, birinci yılında 9 farklı noktada kahve tutkunlarının tercihi oldu.

Kolombiya topraklarından elle toplanan yüzde 100 Arabica kahve çekirdeklerini müşterilerine sunan Juan Valdez, Türkiye’de kendine özgü gerçek bir kitle oluşturdu.

2023'te 35, 3 yıl içerisinde 120 şube hedefiyle Türkiye’nin dört bir yanına en kaliteli kahveyi ulaştırmayı hedefleyen Juan Valdez, sürdürülebilir marka algısı ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem çerçevesinde, başarılı bir kahve markası" olma yolunda emin adımlarla ilerlediğinin sinyallerini verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Honest Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Deveci, Juan Valdez markasının hem Türkiye hem de Honest Holding adına son derece önemli olduğunu, şubelere gelen ya da online platformlar üzerinden kahveyi deneyimleme fırsatı bulan misafirleri, kaliteli kahveyle buluşturmayı ilke edinen Juan Valdez’in, kullandıkları doğru demleme metotlarıyla birlikte kısa sürede Türkiye’nin en iyisi haline getireceklerini bildirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER