Eski Günlere Özlem Duyanlar Milleti Unutuyor!

Üçuran hainleri gördü geçirdi…

Demokrasinin temeli ilkesi olan “Seçimle gelen seçimle gider!” düsturunu bir kenara bırakıp çapulcular gibi ayak oyunlarına başvurmak sağ duyu sahibi bu Aziz milleti rahatsız edemez. Millet ne derse “O”deriz biz de!.. Eşit ve adil şartlarda yapılan seçim sandıktan çıkan neyse bizim için de bu millet için de kabulümüzdür. Bir oy bile fazla çıkmış olsa bile?.. Çünkü bu ülke yıllarca yüzde 30 oy alanlarla idare edildi hatırlayın hele..

Alavere ve dalavereyi bilmeyiz. Hainlerin oyununa da gelmeyiz. Ülkemize diz çöktürmek isteyen Siyonist uşaklarının ayak oyunlarını da yemeyiz! Bağımsızlığımız onurumuz ve şerefimizdir; bu nedenle hiç bir dış gücü ve dış kaynaklı ayak oyunlarını da yemeyiz, devlet adamlarımızı -kahramanlarımızı insanımızı o hainlere de yedirmeyiz!..

Bu milletin bir asaleti, bir vatanı, bir bayrağı, haklı bir inancı ve sahip olduğu bir bağımsız devleti vardır! İşte bu değerler için can verir ölümü göze alır her şeyini seferber eder. Bu soylu asil milletin adı da: “Kahraman Türk Milletidir!” Yaşadığı canı gibi koruduğu vatanı da Türkiye’dir. Türk İslam dünyasının da hamisi ve koruyucusudur elhamdüllah!… Bütün mazlum dünyanın da umududur!

Üç beş hainin, sapığın, hırsızın ve neidüğü belli olmayan piyonların sokağa dökülüp huzursuz edilmesini de istemez bu millet! . Kafası bozuldu mu da düzler- yerle bir eder geçer: Tıbkı Çanakkale, Kurtuluş Savaşı ve 15 Temmuz gibi… Herkes haddini hududunu bilmeli ve bu şerefli onurlu milleti rahatsız- huzursuz etmeye de kalkışmamalı!.. Kimse bu milletin sabrı sınırlarını da zorlamasın!

Kardeşiz deriz herkes kardeşlik hukukuna uysun, vatandaşız deriz vatandaşlığını bilsin!… Yurttaşız deriz yurduna sahip çıksın!… Belliki bağımsızlığımızı, gelişmemizi ve büyümemizi istemeyen beynelmilel güçler rahatsız oldu ve piyonlarına emir verdi Türkiye’yi karıştırın diye!.. Amaçları iç savaştır; amaçları Türkiye’yi Suriye gibi, Irak gibi ve Afganistan gibi karıştırmak ve bölmektir. Bu ihanete Türk Milleti dur demesini bilir ama görev devletindir ona da saygı duyar.

PKK da dahil FETO haini ne dahil, tüm Türk ve Türkiye düşmanları birleşip bizi aç susuz ve yoksul bırakma gibi bir şerefsizliğe kalksa bile ( Ki Elhamdüllah aç da açıkta da, susuz da değiliz!) bu millet küllerinde yeniden doğup şahlanmasını ve devletine sahip çıkmasını da bilir. Bu milleti dövizle faizle ve borsa ile yıkacağını zanneder zavallı, gafil ve aşağılık adamlar Yüce Türk milletinin sillesini ( Osmanlı Şamarını ) unutmuşa benziyor….

Bunlar geçici ayak oyunudur, bunlar dış güçlerin tuzağıdır, bunlar Türk düşmanı hainlerin düzenbaz tuzağıdır biliriz ve sağ duyu sahibi olan vatandaşlar olarak da devletimize bırakır biz de devletimizin adaletine ve gücüne inanırız, güveniriz. Allah’ın izni ile iş devlet eliyle hallolur, yoksa iş bu kahraman millete düşerse de aç, susuz ve yoksul şartlarda yazdığı Çanakkale destanı gibi yeni destanlar yazmaya hazırdır! Herkes haddini hududunu bilsin kiminle ne düzen çektiklerini bu asi ve sağ duyu sahibi millet çok net izliyor ve görüyor!.. Sandık meydana gelince de hesabını soracaktır. İnsan olma, vatandaş olma ve kardeş olma birbirimize saygı göstermeyi gerektirir. “Saygı göster saygı gör!”

Devletten yana iseniz baş tacımızsınız, milletten yana iseniz baş tacımızsınız, bağımsızlıktan Türk ve İslam dünyasından yana iseniz baş tacımızsınız ! Kardeşiz biz diyorsanız baş tacımızsınız, kucaklarız bağrımız basarız!.. Ama hainlerle kol kola iseniz dış güçlerin piyonu uşağı durumda iseniz, bizden gözüküp münafıklık yapıyorsanız; Türk ve Türkiye düşmanları ile arkamızdan film çeviriyorsanız korkun bu Aziz milletten, hatta FETO haini gibi çekin gidin aramızdan…

Bu millet kardeş oldukça, bir ve beraber oldukça, sırt sırta verdikçe omuz omuza her güçlüğü göğüslemeye ve karşılamaya devam ettikçe Allah’ın izni ile hiç bir hain güç bize diz çöktüremez bunu

asla unutmayın! Kardeşliğimize sahip çıkın, ülkenize sahip çıkın, milleti huzursuz etmeyin ettirmeyin; hainler kahrından çatlayıp gebersin! Ne faiz lobisi ne döviz kuru ne de zamcı zalimlerin zulmü bu kaleyi yıkamaz Allah’ın izni ile …

YORUM EKLE