Sektör İnternet
Yayınlama Tarihi 09 Mart 2015
Telefon 0533 966 28 57
Resmi Web Sitesi http://www.sesizelasyonu.com
Aytürk akustik ISO 9001 kalite yönetim sistemini uygulayan Türkiye’deki ilk ve tek akustik mühendisliği firmasıdır. Kurumsal organizasyon yapısı doğrultusunda akustik alanında uzman mimar ve mühendisleri, bilgi birikimi, tecrübesi ve müşteri odaklı yaklaşımı ile kaliteyi garantilemektedir.

Ses yalıtım sektöründe firma yetkilerimizin eğitim ve öğrenimleri çıraklıktan bugüne gelen profesyonel ustalık tecrübesiyle bütünleşmiştir. Firmamızın bünyesinde iç mimar, mühendis ve teknik elemanlarımız mevcuttur. Yurt çapında İstanbul ve diğer illerde faaliyet göstermiş olup Avrupa ülkelerinde projeler yapmıştır.

Firmamız hedef olarak bütün uygulama ve ürünlerinde memnuniyet ve standart garantisi taşımak, günümüz trendlerini yakalamak hedefindedir.Beğendiğiniz uygulama ve ürün memnuniyetiniz doğrultusunda değiştirilmektedir yada ücreti iade edilmektedir.

Yurt içi ve dışında anahtar teslimi tiyatro salonu, sinema salonu, konferans salonu yapmaktayız. Akustik projelendirme, akustik uygulama, ses-ışık-görüntü sistemleri, elektrik tesisatları, mekanik havalandırma, ısıtma soğutma işleri, sahne mekanik sistemleri yapmaktayız.