Sektör Bilişim
Yayınlama Tarihi 28 Ağustos 2014
Telefon 0362 532 05 98
Resmi Web Sitesi http://www.bafrabilisim.com
Vizyonumuz, Geçmişten gelen birikimlerimizle toplam kalite anlayışına uygun olarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutup sürekli gelişerek yarattığımız farklılıklarla markamızın devamlılığını insana, doğaya ve topluma saygılı olarak sürdürmektir.

Değişim Bilgisayar vizyonu nedeniyle bu ihtiyaçları karşılamaya yönelik olarak, iş dünyasında verimlilik sağlayan, yöneticilere ve bilişim profesyonellerine yeni bakış açıları kazandıran çözümleriyle hizmet vermeye devam etmektedir.

Müşterilerimizin koşulsuz mutluluğu bizim için her şeyden önemlidir. Bu nedenle ürettiğimiz ürün ve hizmetlerin üstün nitelikli olmasına önem verir, "Toplam Kalite Yönetimi" ni bir yönetim felsefesi olarak benimseriz.

Politikaların tespitinde pazarın tercihlerini ve standartlarını gözetmek, müşterilerle yakın ve sıcak ilişki sürdürmek temel prensibimizdir.Piyasa ekonomisi ilkelerine inanır ve bu ilkelere bağlı hareket ederiz.

Müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve rakiplerimize karşı dürüst, doğru, açık ve tutarlı olmaya önem veririz. Tüm işlerimizin hukuka, genel iş ahlakı ve prensiplerine uygunluğunu gözetiriz.

İlkelerimiz

- Müşteri memnuniyetinin devamlılığını sağlamak,
- Müşterilerimizin bilişim ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek,
- Bilişim alanındaki gelişmeleri takip ederek yeni ürün ve çözümleri araştırıp, sunmak.
- Müşterilerimizin yeni gelişen bilişim ihtiyaçlarına çözüm ve katma değer sağlayacak, rekabet güçlerini arttırıcı ürün ve uygulamalar sunmak,