DÜNYA ŞAMPİYONUNA GÖRKEMLİ KARŞILAMA

Estonya’nın Tallin kentinde düzenlenen Dünya Gençler Güreş şampiyonasında altın madalya alan Kerem Kamal ve Grekoromen güreş milli takımımız yurda döndü. Bu gece geç saatlerde İstanbul havaalanına inen millileri


Arnavutköy İlçe Spor Müdürü Hikmet Çolak,

Pendik Güreş İhtisas Kulübü Başkanı

İrfan Mert,

İsmail Yeşilyurt,

Murat Irmak, Türkiye Güreş Federasyonu ve  güreş kulüplerinin yetkilileriyle çok sayıda güreşsever çiçeklerle karşıladı.

Pendik Güreş İhtisas Kulüp Başkanı

İrfan Mert başta üçünü kez dünya şampiyonu olan Kerem Kamal’la büyük bir gurur yaşadıklarını belirterek “Bu saatte çocuklarımızı karşılamak bizleri onurlandırdı.

Onlar her şeye layıklar”

die konuştu. Dünya Şampiyonu Kerem KAMAL ise elde ettiği büyük başarıdan dolayı gururlu olduğunu belirterek “Zorlu bir şampiyona oldu. Güçlü rakiplerimi yenerek Şampiyon oldum. Üçüncü dünya şampiyonluğum olması açısından benim için bu başarı ayrı bir önem taşıyor. Benim tek bir hedefim var o da Olimpiyat şampiyonluğu bunu başarmak için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu. Kerem Kamal sabaha karşı inmelerine rağmen havaalanına gelen herkese teşekkür etti.

Genç Grekoromen Milli Takım Teknik Direktörü Muhammet Yücedağ ise “Güreşçilerimizin performansı bizleri mutlu etti. Son Avrupa şampiyonasında 2 Altın, 1 Bronz olmak üzere 3 madalya kazanıp, takım olarak kıl payı üçüncülüğü kaçırmıştık. Estonya’da madalya sayımızı artırmayı ve takım olarak ilk üçe girmeyi hedeflemiştik. 1 Altın 4 bronz olmak üzere toplam 5 madalya kazandık ve dünya üçüncüsü olarak önemli bir başarının altına imza attık. Tüm sporcularımızı gönülden kutluyor başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2019, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER