banner221

Son Dakika... Yeni Parti Kuruldu

"Doğruluk , dürüstlük, vatan, bayrak sevgisini yanıma alarak yola çıktım. Çıktığım yolda ülkemin güzel insanında yol yürüyeceğim bacım'da gardaşım'da aradığım yegane özellik vatan sevgisi ve bayrak sevgisidir"

Son Dakika... Yeni Parti Kuruldu

Yeni kurulan Ülkem Partisinin kurucusu Neşet DOĞAN , partinin ilkelerini şu şekilde açıkladı:

Doğruluk , dürüstlük, vatan, bayrak sevgisini yanıma alarak yola çıktım. Çıktığım yolda ülkemin güzel insanında yol yürüyeceğim bacım'da gardaşım'da aradığım yegane özellik vatan sevgisi ve bayrak sevgisidir.

 Felsefem dil, din, mezhep, sağ, sol ayırmaksızın TC Kimlik kartına sahip vatanseverleri kucaklamak ve ayrımsız ve birlik yaşayarak Vatanımızı en üst dünya ülkesi seviyesine getirmek olacaktır. Biz Ülkem Partisi olarak kendi yolumuzda ilerlerken kimseyi kırmadan, üzmeden ve hiçbir partiyle işimiz olmadan ilerlemektir. Biz bu zamana kadar gelen Tüm liderlerin ülkemiz için iyi şeyler yapmak için geldiklerine inanıyoruz. Tüm liderlere de saygı duyuyoruz.

 Korkumuzdan değil Vatan sevgimizden. Biz hiç bir partinin vazgeçilmez kutsal yapı olduğuna inanmıyoruz. Partiler insanları hizmet etmek için birleştiren bir çatıdır. Eğer parçalanma ve düşmanlık sencilik oluyorsa Vatana o çatıda hizmet olamayacağı inancındayız. Onun için yeni çatılar gerekir yeni süreçte vatanlarına hizmet etmek isteyenlerin çatısı ÜLKEM PARTİSİ olacaktır. Nasip olurda YÜCE TÜRK MİLLETİ bizi yönetime layık görürse yapacağımız başlıca işlerimiz: Her meslek grubundan yönetici arkadaşlarım olacak çekirdekten yetişme. Yürütmenin daha güçlü olması,daha itibarlı olması.

Yargının tam bağımsız. Başkanlık sisteminden vaz geçilip parlementer sistemi daha çok geliştirerek işlemesini sağlamak Yep yeni önce ülkemizi ..ve dünyayı geride bırakacak çağdaş ve çok daha güçlü tarihini unutmayan bir anayasa oluşturmak. İşsizlik için büyük projelerimiz mevcut Dışarıya bağımlığın önüne geçmek için Tarım ve hayvancılıkta çok başarılı olacak projeler Sanayileşmede ve ihracatta tavan yapacak projeler Deniz ve turizmde çağ atlayacak gelişmeler kısacası üreterek Tüm dünyaya ihracatı artırarak hızla büyümektir.

Belediyelerimizin tamamını kamuya aktararak belediye müdürü atamasıyla belediyelerdeki hizmeti daha üst seviyelere çıkartmaktır. İnanç hizmetleri üst kurulu oluşturulacak her inançtan bir temsilci bulunacak, ibadetler aleni değil Allah’la kul arasında olacak Ülkemizde bulunan Suriyeli komşularımızın kendi yurtlarına dönmeleri ivedilikle sağlanacak Devletin hiçbir işi kapalı kapılar arkasında olmayacak her şey şeffaf olacaktır.

Basın tamamen özgür olacak, yanlış yaptığımız yerde gerekirse denetleme mekanizması olarak hareket edecek Basının liderlerin göremediği yanlışları görebilme yeteneği çok daha fazla olduğunu unutmayacağız Vatansever basın her zaman yanımızda olacaktır. Her alanda adam kayırma ve torpil olayı kesinlikle olmayacak Mülakatlarımızda yazılı sınavlar içinde yapılacaktır.

Her vatandaşımız bileğinin hakkıyla istediği yerlere gelmesi sağlanacak. Devletimizin tüm lider konumunda olan hizmet edenler olarak lüzumsuz tüm harcamalardan ve lüksten kaçınacaktır. Kamu malını ne yiyeceğiz nede yedireceğiz. Çünkü biz vatanseverler olarak vatan bayrak ve yetim hakkının ne olduğunu bilenleriz. İşte tam bu yüzden tüm ülkemizin insanları bizi tercih edecekler.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2019, 15:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayhan caklt
Ayhan caklt - 5 yıl Önce

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun

Yelda Çelik
Yelda Çelik - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER