banner221

"19919 Öğrenci ile Samsun Oryantiring Oynuyor"

SAMSUN (AA) - Havza'da, Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının ve Havza'ya gelişinin 100. yılı dolayısıyla "19919 Öğrenci ile Samsun Oryantiring Oynuyor" etkinliği kapsamında oryatiring yarışması yapıldı....

SAMSUN (AA) - Havza'da, Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının ve Havza'ya gelişinin 100. yılı dolayısıyla "19919 Öğrenci ile Samsun Oryantiring Oynuyor" etkinliği kapsamında oryatiring yarışması yapıldı.

İlçe merkezinde eğitim veren orta ve liselerde eğitim gören öğrencilerin katılımları ile 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Kevser Parkı'nda düzenlenen etkinlik öncesi konuşan Proje Koordinatörü ve Hakem Adem Kavşur, amaçlarının oryantiring sporunu daha fazla insana tanıtmak olduğunu belirtti.

Havza Milli Eğitim Müdürlüğü ve Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında 40 öğrenci park içinde gizlenen ve kendisine verilen hedefleri bulabilmek için yarıştılar.

Yarışmada, alan ve saha hakemliklerini Adem Kavşur, Kadir Bolat, Yasin Şerif Teker, Ömer Bal, Yusuf Tekbaş ve Ali Akbal yaptılar.

Etkinliği, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ve vatandaşlar takip etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER