23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

BOLU (AA) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu ortaokul öğrencisi Havvanur Çabukyüksel'e devretti.Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

BOLU (AA) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu ortaokul öğrencisi Havvanur Çabukyüksel'e devretti.

Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık makamında Şehit Ozan Özen Ortaokulu öğrencileri Havvanur Çabukyüksel ile Kerem Pat'ı kabul etti.

Belediye Başkanı Yılmaz, geçmişte öğretmenlik yaptığını dile getirerek, "Sizlere yaşamınız boyunca sonsuz başarılar dilerim. Başarılı olmak için her türlü imkana sahipsiniz. Eğer geleceğe umutla bakarsanız, başaramayacağınız hiçbir şey yok." diye konuştu.

Bolu Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan 6. sınıf öğrencisi Havvanur Çabukyüksel, Bolu Belediyesinin yenilenebilir enerji üretimi konusunda gerçekleştirdiği projeleri oldukça beğendiğini dile getirerek, özellikle güneş panelinden enerji üretimi tesisinin kapasitesinin daha da arttırılması gerektiğini söyledi.

Çabukyüksel, Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Aydın'ı arayarak yeşil alanların daha da arttırılması talimatını verdi.

Başkan Yılmaz tarafından çocuklara eğitim seti hediye edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER