24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

ORDU (AA) - Ordu'da basın mensupları, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nda hastalığı nedeniyle evinde yatan gazeteci Tuncer Engin'i ziyaret etti.Ordu Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde basın mensupları, Altınordu ilçesindeki...

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

ORDU (AA) - Ordu'da basın mensupları, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nda hastalığı nedeniyle evinde yatan gazeteci Tuncer Engin'i ziyaret etti.

Ordu Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde basın mensupları, Altınordu ilçesindeki evinde yatan Engin ile bir araya geldi.

Cemiyet Başkanı Recep Aydın, gazeteci Engin'e çiçek takdim etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Aydın, burada yaptığı konuşmada, Ordu Gazeteciler Cemiyetinin kurucu başkanı da olan Engin'i ziyaret ettiklerini söyledi.

Basın bayramının, 24 Temmuz 1908 yılında ülkede sansürün kaldırılmasıyla basın bayramı olarak ilan edildiğini anımsatan Aydın, şunları kaydetti:

"Tabi biz bu bayramları buruk bir şekilde kutlamaktayız. Bugün de arkadaşlarımızla oturup basın bayramı nedeniyle birbirimizi kutladık ama bizi de dışarıdan arayıp basın bayramımızı kutlayan da olmadı. Bugünü de biz basın bayramı olarak da görmüyoruz. Ancak bunu bahane yaptık, Tuncer ağabeyimizi evinde ziyaret ettik. Kendisine şifa diliyoruz. Tekrar ayağa kalkmasını temenni ediyoruz."

Ziyarette, Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz ile kentteki bazı basın mensupları da yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER