30 Ağustos Zafer Bayramı

TRABZON (AA) - Ofspor Kulübü Yönetim Kurulu ve futbolcuları, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Of Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Fırat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ofspor Başkanımız...

30 Ağustos Zafer Bayramı

TRABZON (AA) - Ofspor Kulübü Yönetim Kurulu ve futbolcuları, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Of Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Fırat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ofspor Başkanımız Sayın Olcay Saral'ı ve şahsında tüm yöneticilerini ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız nedeniyle bizleri ziyaret etme nezaketi gösterdiler. Kendilerini tebrik ediyorum." ifadelerini kulandı.

Takıma hafta sonu oynanacak Düzcespor maçında başarı temennisinde de bulunan Fırat, şöyle devam etti:

"İnşallah güzel bir galibiyetle sezona başlayacağız ve sezon sonunda da şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Ofsporumuz Of'umuzun en büyük markasıdır. Bu güzel markaya da şampiyonluklar yakışır. Ofsporumuza her zaman desteğimiz devam ediyor. İnşallah bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Ofspor Kulubü Başkanı Olcay Saral da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıl dönümü vesilesiyle bir ziyarette bulunmak istediklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Sayın Kaymakamımızın şahsında tüm Of halkımızın ve Türk ulusumuzun bayramını kutluyoruz. Pazar günü oynayacağımız Düzcespor maçı ile de yeni sezona başlayacağız. İnşallah sezon sonu 19 Mayıs'ta da şampiyonluk kupamızla Sayın Kaymakamımızı yeniden ziyaret edeceğiz."

Konuşmaların ardından ziyaretin anısına Of Hükümet Konağı önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER