AA muhabirinin görev başındayken uçuruma düşmesi

- Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu: - "Anadolu Ajansı camiasına ve ailesine sabırlar diliyorum. Dualarımız sizlerle. Kendisinden gelecek iyi bir haber bekliyoruz. Tez zamanda kendisine ulaşılmasını temenni ediyorum"

AA muhabirinin görev başındayken uçuruma düşmesi

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Bayburt, Derebaşı Virajları'nda bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düşen AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'dan gelecek iyi bir haber beklediklerini söyledi.

İl Genel Meclisi üyeleri ile Anadolu Ajansı Gümüşhane Bürosu'nu ziyaret eden Erdoğdu, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, kurum çalışanları ve arkadaşlarına "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Gazetecilerin toplumun gerçekleri öğrenme ve haber alma hakkını temin eden kamusal ve kutsal bir görev ifa ettiklerine dikkati çeken Erdoğdu, şunları kaydetti:

"Kutsal bir görev için mübarek ramazan ayında dere tepe demeden toplumu bilgilendirmek için yola çıkan AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın başına gelen elim olaydan büyük üzüntü duydum. Bugün de sizlerle birlikte olduğumuzu göstermek, dayanışma adına sizleri ziyaret etmek istedik. Anadolu Ajansı camiasına ve ailesine sabırlar diliyorum. Dualarımız sizlerle. Kendisinden gelecek iyi bir haber bekliyoruz. Tez zamanda kendisine ulaşılmasını temenni ediyorum."

Erdoğdu ziyarette, Nişancının bulunması için bölgede yürütülen çalışmalarla ilgili kurum çalışanlarından bilgi aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER