AK Parti adaylarından seçim teşekkürü

GİRESUN (AA) - AK Parti'den yeniden Giresun milletvekili seçilen Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk ile resmi olmayan sonuçlara göre Meclis'e üçüncü AK Parti'li Giresun milletvekili olarak girmeye hak kazanan Kadir Aydın ilçelere teşekkür...

AK Parti adaylarından seçim teşekkürü

GİRESUN (AA) - AK Parti'den yeniden Giresun milletvekili seçilen Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk ile resmi olmayan sonuçlara göre Meclis'e üçüncü AK Parti'li Giresun milletvekili olarak girmeye hak kazanan Kadir Aydın ilçelere teşekkür ziyaretleri yaptı.

Görele, Eynesil ve Çanakçı ilçelerini ziyaret eden milletvekilleri, teşkilatlar ve vatandaşlarla biraraya geldi.

AK Parti Giresun Milletvekilli Cemal Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresun halkının kendilerine verdiği desteğe hizmet olarak karşılık vereceklerini söyledi.

Giresunlulara teşekkürlerini ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

"Giresun ezici bir üstünlükle Cumhurbaşkanımıza destek verdi. Giresun’da bize sahip çıkarak, yüzümüzü ak çıkardınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim derdimiz milletvekili olmak değildi. Derdimiz Türkiye'ydi. Derdimiz memleketimize hizmet etmekti. Milletimiz 24 Haziran’da gerekeni yaptı, şimdi sıra bizde. Bu milletimizin zaferidir. Allah hepinizden razı olsun. Eksikliklerimiz, kusurlarımız elbette olacak ama biz büyük bir aileyiz. Milletimizin bize verdiği yetkiyi hizmet olarak sürdüreceğiz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER