AK Parti Bayburt Milletvekili Kavcıoğlu'ndan MÜSİAD'a ziyaret

BAYBURT (AA) - AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bayburt Şubesi'ni ziyaret etti.MÜSİAD Bayburt Şube Başkanı Erdal Şentürk ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşen...

AK Parti Bayburt Milletvekili Kavcıoğlu'ndan MÜSİAD'a ziyaret

BAYBURT (AA) - AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bayburt Şubesi'ni ziyaret etti.

MÜSİAD Bayburt Şube Başkanı Erdal Şentürk ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşen Kavcıoğlu, AK Parti hükümetleriyle birlikte Bayburt'ta ciddi yatırımlar yapıldığına dikkat çekerek, iş insanlarının da kentin bu değişimi noktasında üzerine düşen sorumluluklardan kaçmaması gerektiğini söyledi.

Kavcıoğlu, kamunun hiçbir alanı ihmal etmeden vatandaşlarına hizmet konusunda gerekli hassasiyeti gösterdiğine vurgu yaparak, bunun yanında Bayburt'ta ticaret yapan kişilerin de bu anlamda sorumluluklarının olduğunu anımsattı.

Şentürk ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, iş insanları olarak kendilerinin de daha çok sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER