AK Parti Havza İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

SAMSUN (AA) - AK Parti Havza İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı. AK Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıdaki konuşmasına, şehitler için Allah’tan rahmet, yaralılara...

AK Parti Havza İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

SAMSUN (AA) - AK Parti Havza İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıdaki konuşmasına, şehitler için Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dileyerek başladı.

Daha önce terörle mücadelenin ülke içinde yapıldığını belirten Özdemir, "Şükürler olsun, geldiğimiz noktada ordumuz sınırlarımızın dışında terör örgütlerinin ülkemize zarar vermemesi adına mücadele ediyor. Allah güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun." dedi.

Gelecek yıl yapılacak seçimlerin önemine değinen Özdemir, "2019 yerel seçimlerine kısa süre kaldı. Bizim için çok önemli bir sınav. Şimdiden öncelikle yerel seçimler olmak üzere seçimlere en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Burada teşkilat bireyleri olarak her birimizin çok çalışması gerekiyor." diye konuştu.

Toplantıya, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Şahin ile partililer katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER