AK Parti milletvekili adayı Çilez'in OSB ziyareti

AMASYA (AA) - AK Parti Amasya milletvekili adayı Hasan Çilez, Merzifon Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) fabrikaları ziyaret etti.Çilez, seçim çalışmaları kapsamında, bölgedeki fabrikaları gezerek işçilerle bir araya geldi. Pazar günü yapılacak...

AK Parti milletvekili adayı Çilez'in OSB ziyareti

AMASYA (AA) - AK Parti Amasya milletvekili adayı Hasan Çilez, Merzifon Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) fabrikaları ziyaret etti.

Çilez, seçim çalışmaları kapsamında, bölgedeki fabrikaları gezerek işçilerle bir araya geldi.

Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli Genel Seçimi için işçilerden destek isteyen Çilez, sandığa giderek oy kullanılmaları için vatandaşlara çağrıda bulundu.

Çilez, ziyaretlerinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti'nin 16 yılda ülkenin refah seviyesini yükselttiğini belirterek şunları kaydetti:

"Vakit Türkiye vaktidir, vakit Amasya vaktidir diyoruz. Kampanya süremiz diğer seçimlere göre daha az sürdü. Amasya’da teşkilatlarımız çok güzel bir çalışma performansı gösterdi. Seçim kampanyamızda gecesini gündüzüne katan tüm gönüldaşlarıma, bizleri bağrına basan, teveccüh gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sırtımızdaki yükün ağırlığını hissediyorum. Rabbim bize bu kadar ilgi gösteren Amasyalı hemşehrilerime güzel hizmetler etmeyi nasip etsin."

Seçmenlere "sandığa gidin" çağrısında bulunan Çilez, "Tüm vatandaşlarımıza sandığa gitmelerini, sandıklara sahip çıkmalarını, tercihlerini mutlaka yapmalarını talep ediyorum. Ne kadar katılım olursa seçimlerin üzerinde şaibe oluşturmak isteyenlerinde emelleri kırılacaktır. Türkiye dünyanın en fazla seçimlere sahip çıkan ülkelerden birisidir. Seçimler vatanımıza, milletimize hayırlı, uğurlu olsun." diye konuştu.

Çilez ayrıca, seçim kampanyalarında mümkün olduğu kadar herkese ulaşmaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını götürmeye, 24 Haziran'da yapmak istedikleri değişikliği anlatmaya ve destek istemeye çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER