banner221

AK Parti Ordu Milletvekili Gündoğdu'dan Ünye ziyareti

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili ve adayı Metin Gündoğdu, 24 Haziran çalışmalarını Ünye'de sürdürdü.Beraberinde AK Parti Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye İlçe Başkanı Hüseyin...

AK Parti Ordu Milletvekili Gündoğdu'dan Ünye ziyareti

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili ve adayı Metin Gündoğdu, 24 Haziran çalışmalarını Ünye'de sürdürdü.

Beraberinde AK Parti Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Güler, İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Aldemir Yiğit ile ilçede esnafları ve vatandaşı ziyaret eden Gündoğdu, yapılacak seçim hakkında "Türkiye olarak, ya dizlerimizin üzerinde sürüneceğiz ya da koşmaya devam edeceğiz." dedi.

Gündoğdu, 24 Haziran seçimlerine vurgu yaparak, "Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanımıza dört bir yandan saldırıyorlar. Adeta bir kurtuluş savaşı veriyoruz. Çanakkale’de 7 düvel saldırmıştı, şimdi 77 düvel saldırıyor. Bu saldırılar milletimizin sayesinde bertaraf oldu. 15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminde de başarılı olamadılar. Şimdi de ekonomik suikastlarla amaçlarına ulaşmaya çalışıyorlar. 24 Haziran’da milletimiz yine destek verecek ve yine hain planlar boşa çıkacak." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER