AK Parti Ordu Milletvekili ve adayı Taşçı, Ünye'de

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili ve adayı Ergün Taşçı, seçim çalışmaları kapsamında Ünye ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Taşçı, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile iş yerlerini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi ve AK Parti Ünye...

AK Parti Ordu Milletvekili ve adayı Taşçı, Ünye'de

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili ve adayı Ergün Taşçı, seçim çalışmaları kapsamında Ünye ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Taşçı, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile iş yerlerini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi ve AK Parti Ünye Seçim Koordinasyon Merkezinde partililerle istişareler yaptı.

Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Ünye'nin 24 Haziran seçim çalışmalarına muhteşem bir giriş yaptığını ve tüm ekipleriyle aralıksız sahada olduklarını ifade eden Taşçı, şunları kaydetti:

"Adaylarımızla beraber Ordu'nun her bir noktasında karış karış gezerek 24 Haziran'ın ve ülkemizin geleceğine ilişkin sistem değişikliğiyle beraber Türkiye'nin geleceğini inşa edeceğimiz projeksiyonumuzu anlatma noktasında teşkilatlarımızla seçim sürecini keyifle yürütüyoruz. İnsanlar gönülden bu kampanyaya, demokrasi şölenine destek oluyor. Demokrasi anlamında, gücümüze güç katma anlamında Cumhur İttifakı ile daha büyük bir Türkiye oluşturma noktasında tolumun ayrışan kesimlerini de yanımıza alarak yolumuza devam ediyoruz. Ülkemizin istikbali için vatandaşlarımızın destekleri çok anlamlıdır. Önemli olan güçlü bir Türkiye olsun, güçlü bir irade, güçlü bir idare olsun diyoruz. Vesayet kurumlarını çöpe atma vaktinin geldiğini ifade ediyoruz. Milletimiz her şeyin farkında."

Belediye Başkanı Çamyar da Ünye'de vatandaşların kararının Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER