AK Parti'den teşekkür ziyareti

ZONGULDAK (AA) - Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti Zonguldak Milletvekili seçilen Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Ereğli ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığında...

AK Parti'den teşekkür ziyareti

ZONGULDAK (AA) - Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti Zonguldak Milletvekili seçilen Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Ereğli ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen milletvekilleri daha sonra Bozhane mevkisindeki belediye sosyal tesislerinde vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, burada yaptığı konuşmada, seçim sonrası ilçelerde teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Önümüzdeki günlerde Ereğli'ye yeniden gelerek daha geniş kapsamlı bir toplantı yapacaklarını ifade eden Tosun, şöyle konuştu:

"Teşkilat mensuplarımızla olacağız. 24 Haziran’da bizlere destek veren bütün teşkilat mensuplarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Seçimlerin ülkemize, Zonguldak'ımıza ve Ereğli'mize hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah bundan sonra Zonguldak, Ereğli ve bütün ilçelerimizde daha güzel günler bizleri bekliyor."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER