Altınordu'da sıcak asfalt ve peyzaj çalışması

ORDU (AA) - Altınordu Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'de 11 kilometrelik sıcak asfalt ve peyzaj çalışması yürütülüyor. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Yeni Mahallede devam eden çalışmaları yerinde inceledi, yetkililerden...

Altınordu'da sıcak asfalt ve peyzaj çalışması

ORDU (AA) - Altınordu Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'de 11 kilometrelik sıcak asfalt ve peyzaj çalışması yürütülüyor.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Yeni Mahallede devam eden çalışmaları yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Tekintaş, yapımına başlanan 11 kilometrelik sıcak asfalt ve peyzaj çalışmaları ile mahallenin göz bebeği bir mekan haline geleceğini söyledi.

Mahallede yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Tekintaş, şu ifadeleri kullandı:

"Altınordu ilçemizin kalbi Yeni Mahalle'de parke olan cadde ve sokakların kentsel dönüşüm adı altında kalanları dışındaki tüm alanlardaki parkeleri sökerek yağmur suyu hatlarını yenileyeceğiz. Bu çalışmaların ardından 11 kilometre sıcak asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Yeni Mahalle kaldırımlarıyla, kapalı sokaklarıyla, oturma mekanlarıyla göz bebeği bir mahalle haline gelecek. Yapılan tüm bu çalışmalar mahallemize ayrı bir değer katacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Yeni Mahalle Muhtarı Nihat Kondak'ın da eşlik ettiği Tekintaş, mahalle esnafını da ziyaret etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER