Amasya'da istihdam ve mesleki eğitim kurulu toplantısı

AMASYA (AA) - Amasya istihdam ve mesleki eğitim kurulu toplantısı, Amasya Valisi Osman Varol başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Varol, yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde istihdam konusunda çok ciddi...

Amasya'da istihdam ve mesleki eğitim kurulu toplantısı

AMASYA (AA) - Amasya istihdam ve mesleki eğitim kurulu toplantısı, Amasya Valisi Osman Varol başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Varol, yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde istihdam konusunda çok ciddi çalışmaların gerçekleştiğini ifade etti.

Varol, 2018'de istihdamdaki başarıyı daha yukarılara taşımayı ümit ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Yeni yılda birçok alandaki iyi dileklerimiz gibi istihdam alanında da ekonomik göstergelerde de olumlu bir yıl geçirmemizi ve bu olumlu gelişmelerin vatandaşımıza yansımasını temenni ediyorum. Bu kapsamda birçok kamu kuruluşumuz ve özel sektörümüz çaba gösteriyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çok ciddi çalışma gerçekleştirildi ve bu çalışmanın sonucu çok olumlu bir şekilde alındı. Ekonomimizdeki bu olumlu gelişmenin ve istihdama yansımasının bizlerin de katkılarıyla devam etmesini diliyorum."

Toplantıya, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, kurum müdürleri ve diğer yetkililer katıldı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER