Bafra Orman İşletme, Otizmli Çocuklarla Fidan Dikti

Bafra Orman İşletme Müdürlüğü, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü olması nedeniyle Samsun-Bafra Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde farkındalık uyandırmak için fidan dikim etkinliği tertip etti.

Bafra Orman İşletme, Otizmli Çocuklarla Fidan Dikti

Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nin bahçesinde fidan dikimine konu olabilecek alanlarda, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt ile Bafra Orman İşletme Müdürlüğü personeli ve eğitim gören otizmli öğrenciler eğlenceli bir şekilde fidan dikimi gerçekleştirdi.

Ülkemizde otizme farkındalık uyandırmak için "Dünya Otizm Farkındalık Günü. Fark et, kabul et, bizimle yürü" sloganından esinlenen Bafra Orman İşletme Müdürlüğü ile Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinin, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nü ön plana çıkarmak için ortaklaşa düzenlemiş olduğu fidan dikim etkinlikte otizmli öğrenciler toprakla buluşarak eğlendiler. Orman İşletme Müdürlüğü personeli tarafından açılan fidan dikim çukurlarına otizmli öğrenciler kürekle toprak atıp fidanlara can suyu vererek doyasıya eğlendiler. Ortaklaşa yapılan fidan dikim etkinliğiyle; Bafra Orman İşletme Müdürlüğü ve Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi "Herkes kadar farklı, herkes kadar aynıyım aslında." mesajını vererek farkındayız dediler.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER