banner223

Bakan Kurum ve AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Trabzon'da ziyaretlerde bulundu

Bakan Kurum ve AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Trabzon'da ziyaretlerde bulundu

TRABZON (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Trabzon'da ziyaretler gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'deki programlarına katılmak için uçakla kente gelen Bakan Kurum ve Yıldırım, Trabzon Havalimanı'nda Vali İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Cuma namazını Ortahisar ilçesindeki Ayasofya Camisi'nde kılan Kurum ve Yıldırım, daha sonra cami çevresindeki esnafı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Kurum ve Yıldırım, bazı vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Kurum ve Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Trabzonspor'un 2017 yılına kadar maçlarını oynadığı Avni Aker Stadı'nın yerine yapılan "spor temalı" Ortahisar Millet Bahçesi'ni de ziyaret etti.

Yaklaşık 62 dönümlük alanda inşası devam eden millet bahçesinin ziyarete açılan bölümünü gezen Kurum ve Yıldırım, devam eden çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu ve diğer ilgililerden bilgi aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER