Bartın'da belediye çalışmaları

BARTIN (AA) - Bartın Belediyesi'nce yol, kaldırım ve çocuk oyun parkı çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Belediye Başkanı Cemal Akın, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak kentin her yerinde ihtiyaç duyulan çalışmaları...

Bartın'da belediye çalışmaları

BARTIN (AA) - Bartın Belediyesi'nce yol, kaldırım ve çocuk oyun parkı çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak kentin her yerinde ihtiyaç duyulan çalışmaları gerçekleştirdiklerini ve halka en güzel şekilde hizmet vermeye devam ettiklerini belirtti.

Altyapı ve üstyapıda ihtiyaç duyulan çalışmaları, üretken belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiklerini ifade eden Akın, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizce Hacıbalık Sokak’ta kaldırımları beton parke taşlarla düzenleyip, vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlamak üzere çalışmalara başladık. Aladağ Mahallesi Kanlıtürbe Caddesi'nde araç yolunu iyileştirmek için çalışıyoruz. Kırtepe Mahallemizde eski hava lokali yan kısmındaki merdivenleri kaplama taşları yenileyeceğiz. Bu çalışmamızın ardından ise merdivenleri ışıklandırarak, daha güzel görünüme kavuşturacağız. Çaydüzü Mahallesi Balamba Caddesi'nde de talep doğrultusunda çocuk oyun parkının yerini değiştiriyoruz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER