Başkan Özlü'ye ziyaret

DÜZCE (AA) - Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, ziyaretçilerini makamında ağırlıyor. Başkan Özlü, Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Necmi Aksoy'u, Çilimli Minibüs ve Otobüsle Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi...

Başkan Özlü'ye ziyaret

DÜZCE (AA) - Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, ziyaretçilerini makamında ağırlıyor.

Başkan Özlü, Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Necmi Aksoy'u, Çilimli Minibüs ve Otobüsle Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Adem Karslıoğlu'nu, Gümüşova Minibüs ve Otobüsle Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İsa Yağız'ı, Cumayeri Minibüs ve Otobüsle Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İbrahim Duman'ı, Gölyaka Minibüs ve Otobüsle Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Sivil'i, MÜSİAD Karadeniz Ereğli Başkanı Abdülkadir Çınar ile yönetim kurulu üyelerini makamında misafir etti.

Ziyaretçilerinin 'hayırlı olsun' dileklerini kabul eden Özlü, talep ve önerileri de dinleyerek yapılması gerekenleri not alıyor.

Başkan Faruk Özlü, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Çeşitli kurum ve kuruluşlardan ziyaretime gelen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şahsıma gösterdikleri ilgi beni ziyadesiyle memnun etti. Gerek iş dünyası gerek eğitim dünyasından önemli isimlerle bir araya geldik. Esnafımızın temsilcileri de bizlere desteklerini iletti. Hepsinin ülkemiz için, Düzcemiz için bir şeyler yapma arzusu var, el birliği ile güzel işlere imza atacağız inşallah."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER