banner221

Bayburt Valisi Pehlivan, Aydıntepe ilçesini ziyaret etti

BAYBURT (AA) - Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Aydıntepe ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu. Aydıntepe Kaymakamı Mustafa Akın tarafından karşılanan Vali Pehlivan, ilk olarak kaymakamlık makamında ilçede görevli birim amirlerinden çalışmalar...

Bayburt Valisi Pehlivan, Aydıntepe ilçesini ziyaret etti

BAYBURT (AA) - Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Aydıntepe ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Aydıntepe Kaymakamı Mustafa Akın tarafından karşılanan Vali Pehlivan, ilk olarak kaymakamlık makamında ilçede görevli birim amirlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Pehlivan, burada birim amirlerine, kamu hizmetlerinin kurumlar arası iş birliği ve koordinasyon içinde, titizlikle, hızlı, etkin bir şekilde yerine getirilmesi konusunda hatırlatmada bulundu.

Aydıntepe ziyareti kapsamında daha sonra İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı, Toplum Sağlığı Merkezi ve Halk Eğitim Merkezinde de incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, bir çay ocağında da vatandaşlarla sohbet etti.

Vali Pehlivan, 10 yataklı İlçe Entegre Hastanesi ile İlçe Halk Eğitim Merkezi inşaatlarındaki çalışmaları da inceleyerek, Aydıntepe'deki ziyaretinin ardından il merkezine döndü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER