Belediye Başkanı Genç, huzurevini ziyaret etti

SAMSUN (AA) - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Kurban Bayramı öncesi huzurevi ziyaretinde bulundu. Genç, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nde kalan yaşlılarla bir araya geldi.Yaşlılara gül armağan ederek bir süre...

Belediye Başkanı Genç, huzurevini ziyaret etti

SAMSUN (AA) - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Kurban Bayramı öncesi huzurevi ziyaretinde bulundu.

Genç, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nde kalan yaşlılarla bir araya geldi.

Yaşlılara gül armağan ederek bir süre sohbet eden Genç, huzurevi sakinlerini bayramdan bayrama değil, sürekli ziyaret ettiklerini ve çeşitli programlar düzenleyerek bir araya geldiklerini belirtti.

Büyükleriyle bayram sevinçlerine paylaştıklarını ifade eden Genç, "Bayramlar, milli, manevi ve dini duyguların, birlik ve beraberliğimizin yüzyıllar ötesine taşınmasına vesile oluyor. İnşallah daha nice bayramları büyüklerimizle, küçüklerimizle hep birlikte kutlarız. Bu bayram arifesinde ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere Allah fırsat vermesin." diye konuştu.

Yaşlılara sevgi ve saygı gösterilmesi gerektiğini belirten Genç, şöyle devam etti:

"Huzurevi sakinleriyle programlarımız aracılığıyla sürekli bir aradayız. Anasınıfı öğrencilerimizi büyüklerine saygıyı, sevgiyi öğrensin diye sene içinde huzurevi sakinleriyle buluşturuyoruz. Böylelikle hem yaşlılarımızın gönüllerini yapıyor hem de geleceğimiz olan yavrularımıza örf ve adetlerimizi aşılıyoruz. Yine düzenli olarak büyüklerimizle sinema etkinliğinde bir araya geliyoruz. Bugün de yaklaşan Kurban Bayramı öncesi büyüklerimizi ziyaret ederek, ellerini öperek hayır dualarını aldık. Allah onları başımızdan eksik etmesin."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER