Bolu'da asayiş ve uyuşturucu operasyonları

BOLU (AA) - Bolu'da düzenlenen asayiş uygulaması ve uyuşturucu operasyonlarında 30 gram skunk maddesi, kaçak içki ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi, 6 kişi hakkında işlem başlatıldı.Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı...

Bolu'da asayiş ve uyuşturucu operasyonları

BOLU (AA) - Bolu'da düzenlenen asayiş uygulaması ve uyuşturucu operasyonlarında 30 gram skunk maddesi, kaçak içki ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi, 6 kişi hakkında işlem başlatıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Yeniçağa ilçesi Eskiçağa köyü mevkindeki durdurulan araçta dedektör köpeğiyle yapılan aramada 30 gram skunk maddesi ele geçirildiği ve 4 kişi hakkında işlem başlatıldığı belirtildi.

Mudurnu ilçesi Taşkesti beldesi Alaçam Mahallesi'nde ise kaçak ve bandrolsüz içki satışı yapıldığı ihbarı üzerine ekiplerce yapılan aramada 5 adet viski ve 6 adet votka bulunduğu anlatılan açıklamada, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildiği ve bir kişi hakkında işlem yapıldığı aktarıldı.

Açıklamada, Mengen ilçesi Kıyaslar köyündeki yol kontrolünde durdurulan araçta yapılan aramada, bir adet 9 milimetre tabanca ve bir adet ruhsatsız otomatik av tüfeği ile bir adet bıçak ele geçirildiği, şüpheli hakkında işlem başlatıldığı kaydedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER