Boyabat'ta çam fidanları toprakla buluştu

SİNOP (AA) - Boyabat ilçesinde 300 çam fidanı toprakla buluşturuldu. Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan protokolle uygulamaya konulan Fidanlar Fidanlarla Büyüyor Projesi kapsamında ilçedeki bazı okullarda...

Boyabat'ta çam fidanları toprakla buluştu

SİNOP (AA) - Boyabat ilçesinde 300 çam fidanı toprakla buluşturuldu.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan protokolle uygulamaya konulan Fidanlar Fidanlarla Büyüyor Projesi kapsamında ilçedeki bazı okullarda eğitim, öğretim gören öğrenciler Kurusaray köyü mevkisinde ağaç dikim etkinliğine katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılan etkinlik sayesinde çocuklara ağaç sevgisinin aşılanmasının hedeflendiğini söyledi.

Etkinlikte 300 çam fidanının toprakla buluşturulduğunu kaydeden Özkan, "Çocuklarımıza fidan diktirip can suyu verdirerek hem ağaç sevgisi kazanmalarını, hem de dikim sonrasında bakımının yapılmasının gerekliliğini göstermeye çalıştık. Böyle bir imkanı sağladıkları için Boyabat Orman İşletme Müdürlüğü yetkilerine teşekkür ederiz." dedi.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER