Canik ve Mecanık markaları Avrupa'nın en büyük fuarında sergilenecek

Canik ve Mecanık markaları Avrupa'nın en büyük fuarında sergilenecek

SAMSUN (AA) - Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret AŞ, Canik ve Mecanık markalarıyla ürettiği yeni silah ve aksesuarlarını Avrupa'nın en büyük fuarı Nuremberg Avcılık, Atıcılık ve Silah Fuarı (IWA Outdoor Classics) sergileyecek.

Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret AŞ'den yapılan açıklamada, dünyanın önde gelen hafif silah üreticilerinden Canik, bu yıl 47'nci kez kapılarını açacak IWA Outdoor Classics'te Türk bayrağını dalgalandıracak.

İki yıllık bir aranın ardından 3-6 Mart'ta Almanya'nın Nuremberg şehrinde açılacak fuarda avcılık, silah, kamp ve spor malzemeleri ana ürün grubunda, ateşli silahlar ve aksesuarları, av ve atıcılık malzemeleri, kamp ve dağcılık malzemeleri, avcılık donanımları, güvenlik sistemleri, optik aletler yer alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Cahit Utku Aral, hafif silah pazarında Samsun Yurt Savunma'nın (SYS) en tanınmış markası olan Canik markasıyla adlarını dünyaya duyurduklarını, bir dakikada bir tabanca üreterek yıllık yaklaşık 450 bin adet tabanca imal ettiklerini belirtti.

Aral, yılın üçüncü global fuarı olan IWA Outdoor Classics'te yerlerini aldıkları için oldukça heyecanlı olduklarını kaydederek, "Yeni yılı ABD'de gerçekleştirilen SHOT Show Fuarı ile karşılamıştık. Ardından Enforce Tac ile gövde gösterimize devam ettik. Şimdi yine ayağımızı gazdan kesmeden, Enforce Tac'ın hemen ardından, Almanya'da yılın üçüncü global fuarını gerçekleştiriyoruz. Hedefimizi, 2022 yılında dünyanın dört kıtasında 10'dan fazla savunma fuarına katılım sağlamak olarak belirlemiştik. Çok şükür ki bu hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz." ifadelerini kullandı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER