banner223

Çaycuma'dan kısa kısa

ZONGULDAK (AA) - Çaycuma ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir depoda yaptıkları aramada numaraları değiştirilmiş çok sayıda motor bloğu ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kayıkçılar köyünde ismi açıklanmayan...

Çaycuma'dan kısa kısa

ZONGULDAK (AA) - Çaycuma ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir depoda yaptıkları aramada numaraları değiştirilmiş çok sayıda motor bloğu ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kayıkçılar köyünde ismi açıklanmayan bir şahsa ait depoda arama yapıldı. Yapılan aramada, numaraları değiştirilmiş çok sayıda motor bloğu tespit edildi.

Motor numaraları üzerinden takibi sürdüren ekipler, Çaycuma'da Mustafa Ö'nün kullandığı 67 VE 579 plakalı otomobil ile Musa B'nin kullandığı 74 AK 422 plakalı otomobile "çent" olduğu gerekçesiyle el koydu.

Şahıslar, jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Depoda bulanan diğer motor numaralarına ait araçların da farklı illerde olduğu tespit edilirken yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.


- Çaycuma'da "Birlikte Üretim Projesi"

Çaycuma İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Coşkun Ulutaş, köylerde "Birlikte Üretim Projesi" tanıtımına başlandığını bildirdi.

Ulutaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Adaköy ve Şehler köyünde büyük baş hayvan yetiştiricilerinin proje hakkında bilgilendirildiğini söyledi.

Üreticilerin görüş ve sorularına da yer verildiğini belirten Ulutaş, projenin uygulama aşamasında büyükbaş hayvan yetiştiricilerine her türlü desteğin sağlanacağını belirtti.


- Çaycuma'da temizlik işçilerine bilgilendirme toplantısı

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 696 sayılı kanun hükmünde kararname ile 2 Nisan'dan itibaren kadrolu olarak çalışmaya başlayan temizlik işçileriyle toplantı düzenledi.

Başkan Kantarcı, toplantıda yaptığı konuşmada, temizlik işlerinde çalışan işçilerin görev ve sorumluluklarını daha iyi yerine getirebilmeleri için birim amirlerince bilgilendirme yapıldığını söyledi.

"Beşinci yılın sonunda arkamda tertemiz, pırıl pırıl bir Çaycuma görmek istiyorum." diyen Kantarcı, şöyle konuştu:

"Şu anda genel olarak temizlikten memnunum. Hepinizden memnunum. Gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bunun daha da iyi olması için çaba sarf edeceğiz. Çaycuma sizin sayenizde temiz bir şehir oldu. Daha temiz olacak. Zonguldak'ın en temiz ilçesinin yanı sıra Türkiye'nin en temiz şehri olacak. Meşhur bir sözümüz vardır, ‘Temizlik imandan gelir’ derler. İnsanlar etrafını temiz gördüğü zaman mutlu oluyor, biz de görevimizi en iyi şekilde yaparak vatandaşlarımızı mutlu edeceğiz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER