ÇESOB yönetiminde görev dağılımı yapıldı

ÇORUM (AA) - Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (ÇESOB) olağan genel kurulunda başkan seçilen Recep Gür, Merkez İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Gür, mazbata töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada,...

ÇESOB yönetiminde görev dağılımı yapıldı

ÇORUM (AA) - Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (ÇESOB) olağan genel kurulunda başkan seçilen Recep Gür, Merkez İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

Gür, mazbata töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimin geride kaldığını ifade ederek, tüm oda başkanlarıyla Çorum esnafına hizmet edeceklerini bildirdi.

Desteklerinden dolayı tüm oda yöneticilerine teşekkür eden Gür, "1 Mayıs’ta yapılan seçimde üyelerimizin teveccühü ile başkan olduk. Önemli olan bundan sonraki süreçtir. Yönetimim ve oda başkanlarımla birlikte esnafımıza ve milletimize hizmet için daha çok çalışacağız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, bozmaya çalışanlara da fırsat vermesin." dedi.

Gür ve beraberindekiler mazbata töreninin ardından ÇESOB binasına giderek burada kurban kesip, dua etti.

Öte yandan Gür başkanlığındaki yönetim kurulu, Erdal Kolaylı, Burhan Balcı, Fevzi Bilgin, Lütfü Barut, Nesimi Özkubat ve Selami Koçyiğit’ten oluştu.

Mutlu Karslı, Sedat Ek ve Erdoğan Yılmaz, denetim kurulunu oluştururken, disiplin kurulunda Halil Gürbüzer, Hakkı Vargeloğlu ve Fahrettin Karademir görev yapacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER