"Çok genç takım kurduk ama takım olduk"

- Gümüşhanespor Teknik Direktörü Ziya Doğan: - "Rakiplerimiz milyonlarca dolar harcıyorlar, hiç önemli değil. Şartlar eşit giderse lobiler faaliyete geçmezse biz herkes kadar iddialıyız"

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhanespor Teknik Direktörü Ziya Doğan, TFF. 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecekleri sezona güçlü şeklide hazırlandığını belirterek, "Rakiplerimiz milyonlarca dolar harcıyorlar, hiç önemli değil. Şartlar eşit giderse lobiler faaliyete geçmezse biz herkes kadar iddialıyız. Çok genç takım kurduk ama takım olduk." dedi.

Doğan, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Gümüşhane'deki ön hazırlık kampının ardından Erzurum kampını da tamamladıklarını belirtti.

Sezon için çalışmaların büyük bir tempo ile sürdüğü dile getiren Doğan, şunları söyledi:

"Hazırlık döneminde oldukça iyi çalıştık. Bazı oyuncularımız bizden ayrılmak istedi. Ben onlardan daha zeki değilim ama daha tecrübeliyim. Bir ağabey gibi baba gibi kendilerine hayatın nerelere gideceğini, yaptıkları hareketlerin onları nereye götüreceğini izah ettim, yol gösterdim. Uyanlar kaldı, uymayanlar gitti. Menajerler ve başka yöneticiler hep çocukların kafasını karıştırdı. Türk futbolunun kanayan yarasıdır bu. İmza attırdığımız oyuncuların kafasını karıştırdılar. İmza atmış oyuncuya bile '1 milyon verelim ayrıl da gel.' dediler."

- "Bu takıma sabırlı olacağız"

Doğan, takımlarının genç oyunculardan kurulu olduğunu, bunun daha dinamik bir takım yarattığına dikkat çekerek, şöyle devam etti:

"Genç takım kurduk. Dinamik, geleceği olan oyuncular. Birkaç ay sonra çok sürpriz oyuncular çıkacak. Eksikleri var, onları tamamlayacağız. Rakiplerimiz milyonlarca dolar harcıyorlar, hiç önemli değil. Şartlar eşit giderse, lobiler faaliyete geçmezse biz herkes kadar iddialıyız. Çok genç takım kurduk ama takım olduk ama bu takıma sabırlı olacağız."

- Stat hayal kırıklığı

Maçlarını oynadıkları Gümüşhane Yenişehir stadının zeminiyle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Doğan, statlarının geçen yıl ligin en iyi zeminlerinden birisine sahip olduğunu ama bu yıl sahayı gördüğünde üzüldüğünü dile getirdi.

Stadın durumunun kendileri için hayal kırıklığı olduğunu ifade eden Doğan, şunları söyledi:

"Dün sahayı gezdim. Biz bir bütün olarak hareket etmeliyiz. Stadyumla ilgilenen arkadaş hasta olmuş. Bu stat bir kişiye mi bağlı? Hep sabır, hep sabır. Bu çağda stat yanar mı? Üç aydır boştu. Pırıl pırıl bir stat bekliyorduk. Artık kafamızın rahat olması lazım."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER