Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına bağış

TOKAT (AA) - Tokat'ta, AK Partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağış yaptı.Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, 27. Dönem Tokat milletvekili adayı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına bağış

TOKAT (AA) - Tokat'ta, AK Partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağış yaptı.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, 27. Dönem Tokat milletvekili adayı Özlem Zengin ve partililer, Ziraat Bankası Tokat Şubesine gelerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyası hesabına para yatırdı.

Milletvekili adayı Zengin, gazetecilere yaptığı açıklamada, siyasette şeffaflığın önemine işaret ederek, şunları kaydetti:

"İl teşkilatımızla Cumhurbaşkanımıza ve seçim kampanyasına destek vermek amacıyla açılan hesaba para yatırdık çünkü siyasette finansman çok önemlidir. Bu finansmanın şeffaf olması adına da bu çok önemli bir hareketti. En üst makam olan Cumhurbaşkanlığı makamı için de bu kampanya büyük önem arz ediyor. Bizler de gönüllü olarak Tokat'ta bu kampanyaya destek vermek istedik. Bu kapsamda insanlar kurallara uymak kaydıyla istedikleri miktarı, Cumhurbaşkanımızın seçim kampanyasına destek amaçlı yatırabilirler."


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER