Engelliler Haftası

SAMSUN (AA) - Kavak Cumhuriyet Anaokulu, Engelliler Haftası nedeniyle program düzenledi.Özel eğitim ve anasınıfındaki bedensel, işitme engelli öğrenciler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.Ziyarette özel...

Engelliler Haftası

SAMSUN (AA) - Kavak Cumhuriyet Anaokulu, Engelliler Haftası nedeniyle program düzenledi.

Özel eğitim ve anasınıfındaki bedensel, işitme engelli öğrenciler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Ziyarette özel eğitim alan öğrenciler, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Seyfettin Güveli ile İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail Karaköse'ye hazırladıkları hediyeleri verdi.

Güveli ve Karaköse, Okul Müdürü Murat Toraman ile öğrencilere teşekkür ederek, çocuklara yiyecek ve içecek ikramında bulundular.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı personelinden ilgi gören öğrenciler, jandarma ve emniyet müdürlüğü araçlarıyla ilçede bir süre gezdirildi.

Güveli, "Bizler de bir engelli adayıyız. Önemli olan onun engellerini kaldırıp, ona yardımcı olmaktır." dedi.

Karaköse de, "Devletin en alt kademesinden en üst kademesine kadar bütün yetkililer olarak özel insanlarımıza elimizden gelen bütün hizmeti, gayreti ve çabayı sarf etmemiz gerekir." diye konuştu.

Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Toraman, gösterdikleri ilgiden dolayı Güveli ve Karaköse'ye teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER