Engelsiz Yaşam ve Aktif Yaşam Merkezi'nde İnceleme

SAMSUN (AA) - Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, yapımında sona gelinen Engelsiz Yaşam Merkezi ve Aktif Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Her iki yatırımın da...

Engelsiz Yaşam ve Aktif Yaşam Merkezi'nde İnceleme

SAMSUN (AA) - Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, yapımında sona gelinen Engelsiz Yaşam Merkezi ve Aktif Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Her iki yatırımın da engelliler için büyük yatırımlar olduğunu dile getiren Yıldırım, projelerde emeği geçenlere teşekkür etti.

Engelsiz Yaşam Merkezi'nde engellilerin yatılı olarak kalabileceğini dile getiren Doğan ise şunları dile getirdi:

"2017 yılında inşaatına başlanan ve engellilerin sürekli bakımının yapılacağı Çarşamba Engelsiz Yaşam Merkezi Yeşilırmak kıyısında 20 dönüm alan üzerine yapıldı. Yapı, 7 adet yaşam evi ve 1 adet idari binadan oluşuyor. Bunun yanı sıra belediyemiz ve Çarşamba Ticaret Borsamızın işbirliğinde gerçekleştirilen yaşlıların ve engellilerin gündüz bakım ve rehabilitasyonunun sağlanacağı Aktif Yaşam Merkezi projemizde de sona gelindi. Bu iki projenin Çarşamba'ya büyük değer katacağına inanıyorum ve bu projelerin şimdiden Çarşamba'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER