banner221

Görele estetik bir görünüme kavuşturuluyor

GİRESUN (AA) - Giresun'un Görele ilçesinde belediye ile Giresun Üniversitesi Görele Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerince kente estetik bir görünüm kazandırılması amacıyla duvarlar sanatsal şekilde boyanıyor. Belediye Başkanı Tolga...

Görele estetik bir görünüme kavuşturuluyor

GİRESUN (AA) - Giresun'un Görele ilçesinde belediye ile Giresun Üniversitesi Görele Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerince kente estetik bir görünüm kazandırılması amacıyla duvarlar sanatsal şekilde boyanıyor.

Belediye Başkanı Tolga Erener, gazetecilere yaptığı açıklamada, yürütülen çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları kapsamında fakülte öğrencileri ile ortak proje başlattıklarını belirtti.

Kentteki duvarlara sanatsal resimler çizilerek Görele'ye daha estetik bir görünüm kazandırılmasını amaçladıklarını vurgulayan Erener, şöyle konuştu:

"Altyapı ve üst yapı çalışmalarımızla yenilediğimiz Soğuksu Mahallemizde bulunan duvarları boyayarak ayrı bir görsellik oluşturduk. Üniversiteli öğrencilerimizle adeta bu alanımızı sanat sokağına dönüştürdük. Projemiz diğer mahallelerimizde de devam edecek. İlçemizi sanatsal çalışmalarla güzelleştireceğiz."


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER