banner223

Görele'de trafik denetimleri

GİRESUN (AA) - Görele İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'ne bağlı ekipler araçlarda standart dışı eklentisi olan araçları denetledi.İlçenin belirli noktalarında denetimlerini sürdüren ekipler, araçların...

Görele'de trafik denetimleri

GİRESUN (AA) - Görele İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'ne bağlı ekipler araçlarda standart dışı eklentisi olan araçları denetledi.

İlçenin belirli noktalarında denetimlerini sürdüren ekipler, araçların abartı egzoz ve standart dışı plaka durumlarını kontrol ederek, sürücülerde ehliyet, emniyet kemeri ve alkol kontrolü yaptı.

Görele Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Yardımcısı Hami Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, denetimlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Her sürücünün trafik kurallarına mutlaka uyması gerektiğini belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

"Denetimlerimiz sıklıkla devam etmektedir. Son 3 ay içerisinde 8 sürücünün alkollü araç kullanılması dolayısıyla ehliyetleri geri alındı ve toplam 8 bin 16 lira idari para cezası verildi. Abartı egzoz dolayısıyla 12 kişiye toplam 2 bin 820 lira idari para cezası verildi. Yüksek sesle müzik dinleyerek çevreye rahatsızlık verdiği için 10 kişiye toplam bin 80 lira idari para cezası verilmiştir. Toplamda 30 kişiye 11 bin 916 lira idari para cezası verilmiştir."


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER