Görele'de uyuşturucuyla mücadele kampanyası

GİRESUN (AA) - Görele ilçesinde, Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığıca uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele kampanyası başlatıldı. Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele kampanyası kapsamında şehrin muhtelif yerlerine...

Görele'de uyuşturucuyla mücadele kampanyası

GİRESUN (AA) - Görele ilçesinde, Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığıca uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele kampanyası başlatıldı.

Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele kampanyası kapsamında şehrin muhtelif yerlerine bilboard ve afişler asıldı.

Ülkü Ocakları Görele İlçe Başkanı Halil İbrahim Kalaman, ilçede "Bırakmak İstiyorum Diyorsan Görele Ülkü Ocakları Seninle Beraber" sloganıyla uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele kampanyası başlattıklarını söyledi.

Uyuşturucunun, Türk gençliğinin damarlarındaki asil kanı kirletmesine, geleceği karartmasına izin vermeyeceklerini belirten Kalaman, şöyle konuştu:

"Görele Ülkü Ocakları olarak toplumumuzun kanayan yarası ve binlerce genç kardeşimizin hayatına mal olmuş olan uyuşturucuya karşı medeni bir şekilde belediyemiz ve mülki idare amirlerimizle istişare edip uyuşturucuya karşı geniş çaplı bir mücadele başlatmış bulunuyoruz. Bu belanın pençesine düşmüş tanıdığınız var ise hiç çekinmeden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tedavi ve ilaç masrafları kurumumuza ait olduğu gibi bu kişilerin isimleri gizli tutularak, psikiyatrik destek sağlanacak. Desteklerinizi bekliyoruz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER