HASTOP'tan Başkan Özdemir'e ziyaret

SAMSUN (AA) - Havza Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odaları Platformu (HASTOP) üyeleri, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti.Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette, HASTOP Başkanı Mustafa Başaran, çalışmaları...

HASTOP'tan Başkan Özdemir'e ziyaret

SAMSUN (AA) - Havza Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odaları Platformu (HASTOP) üyeleri, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti.

Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette, HASTOP Başkanı Mustafa Başaran, çalışmaları hakkında bilgi vererek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Özdemir, Havza'ya hizmet için yola çıktığını belirterek, "Yapılacak işlerde sizlerden gelecek öneriler, vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alması adına önemli. Bizim kapımız ilçemiz için projesi olan herkese açık. İnşallah toplumun her kesimi ile el ele vererek ilçemizi daha iyi yarınlara taşımak için çalışacağız." dedi.

Başaran ise HASTOP'u oluşturun meslek odalarının Havza'nın gelişimi için yapılması gerekenler ve genel sorunlar hakkındaki tespitlerini aktararak, "Biz ilçemize katkı sunmak için çalışıyoruz. Bu maksatla size seçilmeden önce teslim ettiğimiz ve ilçemiz ile ilgili görüş, öneri ve taleplerimizi içeren dosyanın takipçisiyiz. Tecrübe ve deneyimleriniz ile ilçemize katkı sunacağınızdan eminim. Yapılan her şey Havza için. Bizler bu bilinç ile çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER