Havza Belediye Başkanı İkiz'e ziyaret

Havza Belediyesi ile "kardeş belediye" olan Küçükçekmece Belediyesinin Meclis Üyesi Erol Demir, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti. Demir ve Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Fatih Özçelik ile İkiz'i...

Havza Belediye Başkanı İkiz'e ziyaret

HABZA HABER - Havza Belediyesi ile "kardeş belediye" olan Küçükçekmece Belediyesinin Meclis Üyesi Erol Demir, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Demir ve Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Fatih Özçelik ile İkiz'i makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'in selamlarını ileten ve Havzalı olarak Havza'ya faydalı olmak için çalıştıklarını söyleyen Demir, "Küçükçekmece'de çok sayıda Havzalı yaşamakta ve onları Belediye Meclisinde temsil etmek benim için çok büyük bir onur." dedi.

Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Fatih Özçelik ise 70 bin nüfusa sahip mahallerinde 10 bine yakın Havzalı yaşadığını belirterek, "Yaşadığımız şehir ile doğduğumuz şehrin kardeş olması ve bu iki şehre birden hizmet etmekten dolayı onur duyuyorum." diye konuştu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise gurbette yaşayan Havzalıların başarılı olmalarından ötürü mutlu olduklarını vurguladı.

Ziyarette, yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2017, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER